Studio Baar

Zwangerschapsmassage

Treat yourself, you’re worth it!

Als je zwanger bent gebeurt er van alles in je lichaam en verandert je lichaam in een snel tempo. Masseren is een prachtige manier om je eens helemaal te mogen ontspannen, in je lijf te komen en de oxytocine te laten stromen. Uit je hoofd en in je lijf zakken helpt je in de zwangerschap, tijdens de bevalling, maar straks ook in het moederschap. Daarnaast is een massage niet alleen relaxt, maar heeft het ook veel lichamelijke voordelen.

Massage zorgt voor een sterkere weerstand, het stimuleert de bloedsomloop, het verwijdert afvalstoffen en houdt je lijf los en soepel. Het kan je ook helpen met connectie maken met je kindje in je buik. Jij als vrouw bent vaak het kloppende hart van alles. In jouw gezin en misschien ook in je werk. Het is dus belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. En ook de baby profiteert daarvan. Een cadeautje voor jullie allebei!

Een zwangerschapsmassage bij Studio BAAR. helpt aanstaande moeders te ontspannen. Het is een ontspanningsmassage specifiek gericht op het lichaam van de zwangere vrouw. Een behandeling op maat die pijn, ongemakken, pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten verlicht en zwelling vermindert, terwijl het de ontspanning bevordert en stress reduceert. Het bevordert de aanmaak van hormonen die nodig zijn tijdens en na de bevalling. Door massage kom je weer tot jezelf. Je zakt letterlijk uit je hoofd en in je lijf. Je ademhaling wordt dieper, je komt tot rust en staat even extra stil bij het kindje in jouw buik. Regelmatige massage tijdens de zwangerschap heeft een positieve werking op je (nacht)rust en op je lichaams-bewustzijn. Het helpt je te vertrouwen in de kracht en signalen van je lichaam. Dit kan weer van positieve invloed zijn op je bevalling.

We starten de zwangerschapsmassage met een voorgesprek onder het genot van een kopje verse thee en een voetenbad. In het water zijn kruiden en magnesiumzout gemengd. Het voetenbad is rustgevend en voedend. Jouw voeten hebben namelijk heel wat te verduren tijdens je zwangerschap, dus ook die verdienen wat extra zorg en aandacht. Bij de Happy MAMA. massage ontvang je een lichaamsmassage gericht op zachtheid en ontspanning. Tijdens de massage besteed ik extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast.


Gun jij jezelf net dat beetje extra? Bij de Happy MAMA. Deluxe ontvang je een volledige en zeer complete lichaamsmassage, inclusief voetmassage. Deze luxe massage wordt – indien gewenst – deels uitgevoerd op warmwaterkussens. Deze warme kussens – gevuld met aangenaam warm water van 37 tot 40 graden – zorgen voor extra ontspanning van jouw zwangere lichaam. Het licht schommelende effect en de warmte van het kussen, zorgen voor een extra comfortabele lighouding. Ook als je hoogzwanger bent. Tevens helpt deze warmte je dieper te ontspannen en verzacht deze de spieren van je schouders, nek en rug, zodat de doorbloeding wordt vergroot en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Deze complete zwangerschapsmassage kan ik ook bij jouw thuis geven. Na de massage is er alle tijd om even rustig bij te komen in de sfeervolle studio.


Just relax! I got your back. And your legs, arms, shoulder, hands and feet.

De zwangerschapsmassages zijn in te plannen vanaf het tweede trimester tot voorbij je uitgerekende datum. Je ontvangt de ontspanningsmassage liggend op je buik, zij en/of rug op een speciale massagetafel met uitsparing. Ik stem mijn technieken af op jouw wensen en mogelijkheden.

Gun jij jezelf een heerlijk relax momentje?