Studio Baar

Mijn aanbod

Geboortecursussen

Ben jij klaar om goed geïnformeerd en vol zelfvertrouwen te bevallen op jouw manier? Ontdek de kracht in jouw eigen lichaam, reken af met angsten en hou de regie in handen tijdens de mooiste dag van jullie leven! Dé geboortecursus in Twente en omstreken om jou op een nuchtere en bewuste manier voor te bereiden op de geboorte van je kindje. Jij gaat goed geïnformeerd, vol vertrouwen, ontspannen, op jouw manier en vanuit eigen regie jouw kindje baren. Een goede voorbereiding is the key! Het vergroot de kans op een natuurlijke bevalling en een positieve geboorte ervaring. Tevens verkleint het de kans op onnodig ingrijpen. Dit verbetert de uitkomsten voor jou en je baby. Een investering voor de rest van jullie leven!

Zwangerschapsmassage

Gun jij jezelf en je kindje een moment om eens helemaal te mogen ontspannen? Heb jij lichamelijk wat ongemakken en wil jij je weer los en soepel voelen? Wil jij een diepe ontspanning ervaren? Ben jij zwanger van je 2e, 3e of misschien wel 4e kindje en kun je moeilijk je rust vinden? Wil jij uit je hoofd en in je lijf zakken en de hormonen laten stromen? En maak jij van jezelf prioriteit tijdens de zwangerschap? Een zwangerschapsmassage bij Studio BAAR. helpt aanstaande moeders te ontspannen. Het is een unieke ontspanningsmassage specifiek gericht op het lichaam van de zwangere vrouw. Een behandeling op maat die pijn, ongemakken, pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten verlicht en zwelling vermindert, terwijl het de ontspanning bevordert en stress reduceert.

Postpartumcare

Je lichaam heeft in een bizar kort tijdsbestek de grootst mogelijke transformatie doorgemaakt. Van bolle buik bomvol leven, tot een leegte met een hulpeloze baby naast je. Je lichaam en geest hebben tijd nodig voor de verwerking van je bevalling en te wennen aan je kindje en jouw nieuwe rol als moeder. Ontspanning en koestering zijn essentieel in de kraamtijd. Na een geboorte staat je hart wagenwijd open. Als nieuwe moeder ben je gevoelig en kwetsbaar. Net als jouw baby. Alle prikkels komen harder binnen dan normaal. Ook jij als moeder hebt dus verzorging nodig op alle niveaus. Deze periode is daarom uitstekend geschikt om je te laten masseren. Pijnlijke spieren kunnen zich ontspannen, je hoofd en lichaam komen tot rust en je krijgt weer een beetje energie.